Over Ons

Wisdom bestaat al meer dan 20 jaar. Wisdom BV is ontstaan uit het besef dat het bouwen in specifieke sectoren zoals farma of food meer vraagt dan losse producten samenvoegen op de bouw. In deze top sector is behoefte aan continuïteit en kwaliteit. Betrouwbare producten gekoppeld aan slimme automatisering dragen bij aan de resultaten van uw processen. Zo maken wij de juiste ingang voor uw bedrijf, productieruimte of geconditioneerde ruimte. Met de continuïteit en de controle die onze producten en diensten bieden aan uw proces(sen) verkleint u de kans op afkeuring, kwaliteitsverlies of zelfs een productiestop. Als dienstlener vinden we het dan ook belangrijk te kunnen anticiperen op de snel veranderende eisen en wensen in de wereld van de digitale processen, zonder dat daarbij kwaliteit verloren gaat.

Onze engineers werken op onze locatie in Aalten in nauw overleg met onze productiepartners en de eindklanten. Dit maakt Wisdom uniek. We leveren maatwerk en technieken die niet te omzeilen zijn. Hierdoor kunnen we op de bouw vaak plug-and play klare producten leveren. Dit scheelt veel tijd waardoor we in een gestroomlijnd proces kunnen installeren en uw processen zo min mogelijk beïnvloed worden.

Bij Wisdom werken we met een gepassioneerd team. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisatie en passie waardoor we optimaal kunnen adviseren, ontwerpen en realiseren en zo iedereen kunnen voorzien van de juiste ingang. Benieuwd naar de juiste ingang voor uw bedrijf of een onderdeel daarvan? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op!

Wat vertellen onze klanten:

“Van de theorie bepalen naar de praktijk verwezenlijken is een lang traject, vol obstakels, aanpassingen en doorzettingsvermogen. Maar met de juiste partners in een ontwerp- en bouwproces kom je samen succesvol over de eindstreep. Zo’n partner is Wisdom!”

Patrick, bouwkundig ingenieur

“Het grootste deel van de deuren in onze nieuwe fabriek in Heerenveen zijn geleverd en gemonteerd door Wisdom en waar noodzakelijk voor ons proces voorzien van automatisering. Naast het feit dat er mooie en, voor hun doel, geschikte deuren zijn geleverd, heeft Wisdom erg goed meegedacht en gewerkt om e.e.a. op de juiste manier en in de juiste tijd voor elkaar te krijgen. Wisdom, een creatieve en praktische club en plezierig om mee samen te werken.”

Tjitze, projectmanager

Bedankt!

Uw bericht is verzonden