Over Ons

Vanuit het besef dat het bouwen in sectoren zoals farma of (klinische) voeding meer vraagt dan is andere sectoren, is Wisdom opgericht. In deze top sectoren is behoefte aan continuïteit en kwaliteit. Dat is dan ook wat wij bieden, zowel tijdens het bouwproces als het eindresultaat. Betrouwbare producten gekoppeld aan slimme automatisering, die bijdragen aan uw processen. Hiermee bieden wij u de juiste ingang voor uw bedrijf, productieruimte of geconditioneerde ruimte.

Onze engineers werken vanuit onze locatie in Varsseveld samen met onze productiepartners en de eindklanten. We leveren maatwerk en technieken waar niet omheen te draaien is. Door deze nauwe samenwerking leveren we vaak plug-and-play klare producten, waardoor we uw processen zo min mogelijk beïnvloeden. Van advies tot realisatie en service, we helpen u graag verder. Zie hier welke projecten we al gerealiseerd hebben.

Wat vertellen onze klanten:

“Van de theorie bepalen naar de praktijk verwezenlijken is een lang traject, vol obstakels, aanpassingen en doorzettingsvermogen. Maar met de juiste partners in een ontwerp- en bouwproces kom je samen succesvol over de eindstreep. Zo\’n partner is Wisdom!”

Patrick, bouwkundig ingenieur

“Het grootste deel van de deuren in onze nieuwe fabriek in Heerenveen zijn geleverd en gemonteerd door Wisdom en waar noodzakelijk voor ons proces voorzien van automatisering. Naast het feit dat er mooie en, voor hun doel, geschikte deuren zijn geleverd, heeft Wisdom erg goed meegedacht en gewerkt om e.e.a. op de juiste manier en in de juiste tijd voor elkaar te krijgen. Wisdom, een creatieve en praktische club en plezierig om mee samen te werken.”

Tjitze, projectmanager

Bedankt!

Uw bericht is verzonden