Upgrade tower

Jaar Project Eindklant Locatie Opdrachtgever
2019 Upgrade tower FrieslandCampina Workum Friso Sneek

De bestaande droogtoren bij een locatie van FrieslandCampina in Workum werd in 2018 compleet gereviseerd naar nieuwe hygiënische standaarden. Er werden nieuwe vloeren geplaatst, nieuwe procesinstallaties, alle bestaande deuren werden vervangen door RVS deuren en er kwamen nieuwe sluizen, o.a.  op de tussenverdiepingen. Doordat bij een eerdere verbouwing in 2011, Wisdom ook betrokken was en alle productiegegevens in onze systemen bewaard zijn gebleven, kon de productie snel ingezet worden om alle producten in RVS te produceren binnen de gestelde planning.   

Het project moest in zeer korte tijd en met een strak schema uitgevoerd worden, omdat heel de toren uit productie gehaald werd en gerenoveerd werd en deze productie tijdelijk op een andere vestiging ondergebracht moest worden.

  • Detaillering 
  • RVS Deuren 
  • Personensluizen 
  • Materiaalsluizen 

Wat vertelt de klant

“Van de theorie bepalen naar de praktijk verwezenlijken is een lang traject, vol obstakels, aanpassingen en doorzettingsvermogen. Maar met de juiste partners in een ontwerp- en bouwproces kom je samen succesvol over de eindstreep. Zo\’n partner is Wisdom!”

Direct contact
+31 (0) 543 472787
info@wisdombv.nl

Bedankt!

Uw bericht is verzonden